Ördögpapír a gyermekekért alapítvány
Gyerekek 2

Az „ÖRDÖGPAPIR A GYERMEKEKÉRT” Alapítvány létrehozásával egy régóta dédelgetett álom vált valóra.

Lehetőségeinkhez mérten eddig is részt vállaltunk a rászorulók segítésében. De most, az Alapítvány segítségével, támogatni tudunk olyanokat is, akikhez eddig nem ért el a segítő karunk. Minden támogatásnak örülünk és várjuk azon személyek és szervek felajánlásait akik akár anyagi akár egyéb támogatással hozzá tudnak járulni Alapítványunk hiteles és átlátható működéséhez.

 

A felajánlásokat eljuttatjuk az arra rászorulóknak, az anyagi támogatásokból pedig olyan berendezéseket, gépeket vásárolunk amelyek adományozásával segítjük az egészségügyi és oktatási intézmények működését.

 

Célunk, a gyermek- és fiatalkorú korosztály számára felvilágosító és megelőző tanácsadás szervezése, segítve ezzel az egészséges életmód valamint a szocializáció kialakítását. Vállaljuk tömegsportok és szabadidős tevékenységek rendezését. Szervezünk közös kirándulásokat, szemétszedési akciókat és faültetéseket mellyel a közösségi szellem erősítése mellett a környezetvédelem fontosságára is felhívjuk a figyelmet.

 

Segítünk az időskorúak ellátásában  és a megváltozott munkaképességűek  rehabilitálásában. Megpróbáljuk jobbá tenni azon családok, személyek és intézmények életét, akik valamint amelyek erre rászorulnak. Feltett szándékunk, hogy az Ördög-Papír Kft. által forgalmazott termékek népszerűségét felhasználva javíthatunk sokak életkörülményén. Ezúton is tisztelettel megköszönjük az eddigi támogatásokat és, hogy a termékek vásárlásával Ön is hozzájárul az Alapítványunk céljainak megvalósításához!

 

Csigi Sándorné alapító és az „ÖRDÖGPAPIR A GYERMEKEKÉRT” Alapítvány Kuratóriuma.

 

 


alapítvány | gyerekek | dcsoft.hu