Ördögpapír a gyermekekért alapítvány
Gyerekek 9

„ÖRDÖGPAPIR A GYERMEKEKÉRT” Alapítvány Kuratóriuma.

Az alapítónk Csigi Sándorné létrehozta az ”ÖRDÖGPAPIR A GYERMEKEKÉRT” Alapítványt. Az általa rendelkezésre bocsátott 200.000.- Ft az Alapítvány induló vagyona. Elsősorban az Ördög –Papír Kft. által forgalmazott termékek legtöbbjének  értékesítése biztosítja az Alapítvány folyamatos működését.

 

Az Ördög-Papír Kft. évente átutal egy meghatározott összeget az Alapítvány számlájára a termékek értékesítése után. A kiválasztott termékek és az értékükből átutalt támogatás az Ördög-Papír Kft. honlapján és a katalógusukban is megtalálható egyaránt.

 

Ezen kívül bármely bel- és külföldi személy támogathatja az Alapítványt, aki hozzájárulásával és adományaival segíteni szeretne. Az Alapítvány számára juttatott és pályázati úton elnyert támogatások valamint a vállalkozási tevékenységeink eredménye növeli az Alapítvány vagyonát. Az ily módon összegyűlt pénzből eszközök, berendezések, gépek kerülnek beszerzésre intézmények számára. A tárgyi adományokat pedig eljuttatjuk a célintézmények, célcsoportok, célszemélyek számára.

 

Az, hogy mely intézmény részére mit vásárol az Alapítvány és, hogy milyen szempontok alapján döntött az adott intézmény mellett, minden esetben az Alapítvány honlapján közzétételre kerül. Másik fontos feladatunk azon segélyezési, tanácsadási, oktatási és képzési tevékenység mellyel elő kívánjuk segíteni a szociálisan rászorult gyermekek és családjaik életkörülményét és életminőségét.

 

Az „ÖRDÖGPAPIR A GYERMEKEKÉRT” Alapítvány Kuratóriuma.

 


alapítvány | gyerekek | dcsoft.hu